Over

De inspiratie voor restaurant Floreyn ontstond, hoe kan het ook anders, tijdens een gesprek tussen een aantal chefs in de keuken. “Waar kunnen we nu écht goed Nederlands eten?”, vroegen zij zich meerdere malen af. Ze vonden eigenlijk nooit een goed antwoord.

Eén van die chefs was Jasper Holthuis, de eigenaar van restaurant Floreyn. Hij besloot dat hij, met 20 jaar ervaring als chef, de persoon was om dit idee tot uitvoering te brengen. Momenteel staat hij zelf meer op de voorgrond in het restaurant en is Cyril Martineau de chef in de keuken.

Eten bereiden Restaurant Floreyn

Fine dining

Bij restaurant Floreyn vindt u het antwoord op Jasper zijn vraag en heeft u een complete fine dining ervaring in een Nederlands jasje. De Nederlandse keuken is namelijk niet enkel stamppot, haring en erwtensoep. De Nederlandse bodem en seizoenen bieden ontzettend veel mogelijkheden en smaken. Onze chefs koken met dagverse streek- en seizoensproducten uit de Nederlandse bodem en zee. Zo komen ingrediënten zoals vlees en vis uit Nederland en zijn ook alle kazen en veel wijnen van Nederlandse origine. Dit alles wordt aangevuld met smaken die Nederland in zijn rijke historie is tegen gekomen over de rest van de wereld. Daarbij serveren we een compleet Nederlandse wine pairing en hebben we meer dan 30 Nederlandse wijnen op de kaart. Daarnaast is er ook een ruime keuze van wijnen uit de traditionele landen.

Sfeer impressie Restaurant Floreyn

NAP

Niet alleen in onze gerechten vindt u de inspiratie uit Nederland terug, ook in het moderne interieur is deze invloed zichtbaar. U dineert bij ons op 1 meter 40 onder het NAP en als u omhoog kijkt, ziet u Nederland op een wel heel bijzonder manier. In een ongedwongen sfeer geniet u van onze verrassende en soms experimentele gerechten.

Sfeer impressie Restaurant Floreyn

Bij restaurant Floreyn zijn we vastbesloten u een fantastische middag of avond te bezorgen. Ons team is betrokken en heeft elke dag dezelfde samenstelling, waardoor wij u de best mogelijk service kunnen geven. Met gepaste Nederlandse trots hopen wij u binnenkort te verwelkomen in ons restaurant.


BEKIJK ONS MENU