Dutch Fine Dining Restaurant

Bij restaurant Floreyn bent u op het juiste adres voor 'Dutch Fine Dining'. In ons gastronomische restaurant kunt u zich laten verrassen door de bijzonderheden van de Nederlandse keuken. Ieder gerecht is bereid met dagverse streek- en seizoensproducten van Nederlandse bodem & zee. Daarbij serveren we een grote variëteit aan Nederlandse wijnen en geven wij graag advies over de beste passende wijn bij uw gerecht.

Als Dutch Fine Dining restaurant bieden we uitzonderlijke service en streven we naar een eersteklas ervaring. U heeft bij ons keuze uit een 5- tot 8-gangen menu, uit te breiden met een selectie van -  met zorg geselecteerde - Nederlandse kazen en wijn. Uiteraard houden wij rekening met alle allergieën en dieetwensen. Zo bieden we een vegetarisch menu tot 6 gangen.

Restaurant Floreyn

De inspiratie voor Fine Dining restaurant Floreyn ontstond tijdens een gesprek tussen een aantal chefs in de keuken. Zij vroegen zich af waar men nu écht goed Nederlands konden eten. Een goed antwoord kwam er echter niet...

Eén van deze chefs was Jasper, de oprichter van restaurant Floreyn. Met zijn 20 jaar aan ervaring als chef besloot hij het voortouw te nemen om dit concept te verwezenlijken. Momenteel staat hij zelf op de voorgrond in het gastronomisch restaurant en begeleid hij chef Cyril Martineau in de keuken.

De 'Dutch Fine Dining' experience

Bij restaurant Floreyn heeft u een complete fine dining ervaring in een Nederlands jasje. Bij ons vindt u niet enkel stamppot, haring en erwtensoep. De Nederlandse keuken heeft namelijk veel meer mogelijkheden. Onze chefs koken met dagverse streek- en seizoensproducten uit de Nederlandse bodem & zee, daarnaast maken wij veel producten zelf. Denk hierbij aan versgebakken broden en huisgemaakte likeuren. U zult versteld staan van wat de Nederlandse keuken te bieden heeft!

Reserveren

Wilt u bij ons reserveren? Gezelschappen tot 8 personen kunnen gebruik maken van ons online reserveringssysteem. Om de reservering te bevestigen vragen wij u om een aanbetaling van €25,- per persoon, om zo no-show te voorkomen. Dit bedrag zal uiteraard in mindering worden gebracht op de rekening. Tot 24 uur voor aanvang kunt u de reservering kosteloos annuleren.

Groepen & afwijkende openingstijden

Reserveren voor een gezelschappen boven de 8 personen? Stuur ons een e-mail op het volgende e-mail adres: info@restaurantfloreyn.nl

Tevens is het mogelijk om buiten onze gebruikelijke openingstijden te komen dineren. Voor extra informatie kunt u mailen naar het bovenstaande e-mail adres, of contact opnemen per telefoon.